• NL
  • EN
  • LI
  • FB

Welkom bij LeFay Magic!

Wij verzorgen magische blikopeners in de vorm van inspirerende presentaties. Communicatie, perceptie, emotie, samenwerking en out-of-the-box denken worden gecombineerd met magische metaforen en interactieve illusies. Met onze optische en psychologische illusies bekrachtigen wij uw boodschap, dienst of product. Tevens kunt u bij ons terecht voor magisch entertainment van hoog artistiek niveau. Perfect als ijsbreker tijdens uw borrel of feest. Een verrassing voor uw gasten waar nog lang over zal worden nagepraat.


Onze presentaties zijn in te zetten als kick-off, intermezzo of afsluiter, maar ook als dagvoorzitterschap, workshop of keynote presentatie. Uniek maatwerk waarin uw publiek centraal staat!
Als onafhankelijke professionals maken wij zowel gebruik van een wetenschappelijke achtergrond als van een unieke en artistieke presentatievorm. Door tekst en uitleg te verbinden met beelden en belevenissen kan de aandacht van het publiek beter worden vastgehouden en wordt de informatie effici├źnter in het geheugen opgenomen. Wij staan garant voor inspirerende bijeenkomsten!


Veel plezier bij het bekijken van de website van LeFay Magic. (Klik ook vooral op de vele afbeeldingen; beelden zeggen vaak meer dan woorden! Karin Boon & Dan LeFay